Tineke Spikker

Enthousiaste ontwerper & maker

 

Speelse ontwerpen

Meubels op maat, grafisch ontwerp en interieurproducten

 

Ontwerp op maat

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent!

1
1

Portfolio


Een collectie van mijn werk als ontwerper.

Bank met opbergruimte

In opdracht

Dressoir met patroon

In opdracht

Art storage

In opdracht

Patroonkast

In opdracht

Dressoir

In opdracht

Dressoir – render ontwerpvoorstel

In opdracht

Dressoir – render ontwerpvoorstel

In opdracht

Hobbelolifant

Voor de Luchtschip collectie

Hobbelwalvis

Voor de Luchtschip collectie

Vijfhoek lamp

Voor de Luchtschip collectie

Ovale lamp

Voor de Luchtschip collectie

Kruk

Eigen initiatief

Maatwerk


Ik vind het geweldig om met mijn interesse en kennis op het gebied van interieur ontwerp, productiemethodes en menselijke interactie (human centred design) samen met jou tot een sterk ruimtelijk ontwerp te komen.

Ruimtelijk ontwerp

Het ontwerpen van een interieur of meubelstuk benader ik graag vanuit een multidisciplinair proces, waarbij alle aspecten op een weldoordachte wijze samenkomen. Mijn doel is om verrassende oplossingen te bieden die het dagelijkse leven makkelijker en leuker maken.

Renovatie advies

Bij renovatie komt een hoop op je af, waar begin je en wat zijn valkuilen? Hoeveel budget heb ik nodig, doe ik dingen zelf of besteed ik het uit en wanneer kan het klaar zijn? Op dit gebied deel ik graag mijn kennis en ervaring. Ik geef onder andere advies bij het maken van een passende indeling van de ruimtes, een realistische planning of begroting en we kunnen samen een renovatieplan opstellen.

Over mij


Ik ben Tineke Spikker, een multidisciplinaire ontwerper die zich met veel liefde op jouw interieurdilemma’s stort. Ik denk met je mee en geef praktische adviezen.

De uitdaging om iets te ontwerpen wat je blij maakt, of de wereld mooier en makkelijker maakt, ga ik graag aan! Daarnaast streef ik ernaar om mijn werk in te zetten voor een eerlijke en duurzame wereld. Bijvoorbeeld door het minimaliseren van afval, hergebruik van materialen en slimme ontwerpen die een duurzame levensstijl ondersteunen.

Naast de ontwerpen voor klanten werk ik aan een eigen productlijn met speelse en handgemaakte producten. Deze producten zijn te koop via de webshop op www.luchtschip.com.

Op de hoogte blijven van waar ik aan werk?

Volg mij op Instagram

Contact


Vragen of opmerkingen? Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of stuur me direct een email. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Contactgegevens

info@tinekespikker.nl
+31(0)6 300 951 92

 

Zakelijke gegevens

Ik werk onder de naam Luchtschip ontwerpstudio
KvK: 62643401
BTW: NL013469411B01
www.luchtschip.com